Sant Cugat tindrà tres punts més de votació el 10-N

El consistori, per primera vegada, facilita el vot entre les persones amb problemes de mobilitat

NacióSabadell
12 d'octubre del 2019
Sant Cugat estrenarà tres col·legis electorals per a les eleccions generals del 10 de novembre. Seran el Club Muntanyenc, la Llar d’avis de la Parròquia i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI). Això afectarà 4.706 persones i la finalitat és apropar les seus de votació als seus electors. Així, al municipi hi haurà un total de 89 meses repartides en 34 punts. 

La nova redistribució s’ha generat a partir dels següents canvis: dues meses de la Casa de Cultura que passen al Club Muntanyenc, el mateix nombre a l’escola Joan Maragall que passen a la Llar d’avis de la Parròquia i dues més a l’escola Collserola passa a l’EOI. 

61.934 persones estan censades per anar a votar. Això suposa un augment d’un 1% respecte les darreres eleccions generals celebrades el 28 d’abril d’aquest any. 

Trasllat als col·legis

Per primera vegada l’Ajuntament de Sant Cugat activarà un servei per portar als col·legis persones que tinguin dificultats de mobilitat. S’oferirà a través de Protecció Civil i els agents cívics municipals. També s'activarà el protocol perquè persones amb discapacitat intel·lectual puguin votar.