​Més de 200 treballadors de General Cable protesten a les portes del Parlament

El comitè d'empresa de les fàbriques de Manlleu i Montcada es reuneix amb els grups parlamentaris per exposar la situació de les 600 persones que podrien perdre la feina

La manifestació d'aquesta tarda a Barcelona.
La manifestació d'aquesta tarda a Barcelona. | ACN
NacióSabadell
10 d'octubre del 2019
Més de 200 treballadors de les plantes de la multinacional General Cable a Manlleu i Montcada i Reixac s’han concentrat a les portes del Parlament aquest dimecres contra la decisió de l'empresa propietària, el grup Prysmian, de tancar les fàbriques i acomiadar 600 persones. Al crit de "Manlleu i Montcada en lluita", "Prysmian mercenari", "Les empreses no es tanquen" els concentrats han reclamat a l’empresa que rectifiqui i als partits polítics que els donin suport.

Un cop ha acabat la sessió plenària, el comitè d’empresa i representants sindicals del sector de la indústria s'ha reunit amb membres dels grups parlamentaris. El president del Parlament, Roger Torrent, ha rebut la comitiva i l'ha acompanyat fins a la sala on s'ha celebrat la trobada.

Abans, els diputats d'ERC Jordi Albert, del PSC Marta Moreta, de Catalunya En Comú Podem Lucas Ferro, i de la CUP Carles Riera i Vidal Aragonès han sortit de l'hemicicle per saludar els manifestants.