Els Catarres fan petita la ronda Ponent

El grup va oferir el seu repertori convertint el seu concert en el més multitudinari de la Festa Major | The mamzelles van reunir1.200 persones a la plaça Sant Roc

Redacció
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:32h
Els Catarres en la seva actuació a la ronda Ponent
Els Catarres en la seva actuació a la ronda Ponent | Juanma Peláez
 
Els Catarres van venir per Festa Major a Sabadell ara fa dos anys, però la resposta dels espectadors justifica plenament que ahir tornessin a la ronda Ponent per omplir-la a vessar, amb un càlcul que es fa difícil d’aproximar. Les fonts oficials ho situen en senzillament “milers”, raó de pes per comptar amb ells.
 
El grup va presentar el seu darrer disc, Big Bang, que els ha dut per tots els racons del país, amb parada obligada a Sabadell. Els assistents van poder gaudir de les cançons d’aquest disc com ara En Peu de Guerra, i d’altres ja clàssics del seu repertori.
 
Més música
 
A la plaça de Sant Roc es va poder gaudir de l’actuació de The Mamzelles, que van presentar el seu darrer treball, Totem, un àlbum d’essència pop que acosta a la natura i les arrels, amb un especial èmfasi per deixar clara la seva genealogia femenina i herència històrica. Aquesta proposta musical, amb un so contundent, va reunir 1.200 persones.
 

The Mamzelles a la plaça de Sant Roc. Foto: Juanma Peláez


A la Plaça del Mercat, la nit de diumenge va estar marcada per les havaneres de Cavall Bernat i Tela Marinera, que van atreure 1.000 espectadors. Diumenge també es va poder gaudir d’altres propostes musicals, entre les quals destaca, per exemple, la del Museu d’Art, que va acollir un tastet de músiques del món a càrrec d’Oasi al Mar. També destaca la que va oferir la Banda de Música de Sabadell a la glorieta del parc del Taulí.