La sabadellenca Claudia Pérez, tercera el Triatló de Barcelona

La del CN Sabadell surt com la millor classificada en el primer segment, el de natació

Claudia Pérez amb les dues altres companyes del podi
Claudia Pérez amb les dues altres companyes del podi | Organització
NacióSabadell
08 d'octubre del 2019
La triatleta del CN Sabadell, Claudia Pérez, segueix acumulant podis en aquest tram final de temporada. El passat cap de setmana va tornar a pujar al tercer calaix el Triatló de Barcelona, disputat aquest diumenge dins el nucli urbà. La sabadellenca va aturar el cronòmetre en 1h57'56".

Pérez va ser la millor en el primer segment, el de natació -1.500 metres a la Nova Mar Bella-, amb 18'38". Va aconseguir una renda de gairebé un minut respecte a la que va ser la guanyadora de la prova, Laura Gómez. I set segons sobre la que va ser segona, Diana Marcela.

En els trams amb bicicleta i cursa a peu, tot i marcar bons registres, 56'55" i 39'55", respectivament, es va veure superada per les dues triatletes. Això la va fer quedar a gairebé tres minuts de Gómez.