SORTEIG Entrada amb pack familiar per a l'obra «Josafat»

L'espectacle és aquest diumenge 13 d'octubre al Centre Cultural Terrassa

Josafat, s'interpreta el proper 13 d'octubre al Centre Cultural
Josafat, s'interpreta el proper 13 d'octubre al Centre Cultural | CCT
Redacció
07 d'octubre del 2019
Actualitzat el 08 d'octubre a les 10:44h
El Centre Cultural Terrassa porta la història del Geperut de Notre Dame català, Josafat, un campaner solitari habituat a l’alçada, que tan aviat juga amb una perxa de sis metres com amb el perill dels ganivets; és seduït per Fineta amb un llenguatge acrobàtic. Amb aquesta fascinant trobada es produeixen equilibris i desequilibris entre dos protagonistes antagonistes que tan aviat desafien la gravetat sobre un quadrant, com ballen sobre una perxa. El públic també veurà un jocs amb ganivets, teles o la follia de la roda cyr.

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana per al públic familiar. NacióSabadell sorteja un pack familiar entre els seus lectors per a l'espectacle que es podrà veure aquest diumenge a les 18.00 hores al centre Cultural Terrassa.



Oriol Llop interpreta a un passional i descomunal Josafat i Maria Cavagnero transforma la passió que senten els dos protagonistes en  números de circ. Tot això, acompanyats per la música en directe interpretada per Guillermo Cides amb el seu stick, un instrument a mig camí d’una guitarra i un baix. De fet, la seva música i els sons que emet amb diversos elements –un globus o un tros de pa torrat– són les úniques manifestacions sonores que es poden escoltar durant la representació.

Bases del sorteig: 

- El termini per participar es tancarà el dijous 10 d'octubre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciosabadell@naciodigital.cat.