El pianista Enma Fernández dona el tret de sortida del Festival Internacional Blues Cerdanyola

Els actes i concerts se celebraran del 4 al 13 d'octubre

Enma Fernández a l'escenari del MAC
Enma Fernández a l'escenari del MAC | Jordi Segura
NacióSabadell
07 d'octubre del 2019
El XXIX Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha arrencat aquest cap de setmana amb deu dies de música i activitats al voltant del blues per endavant. Aquest any el festival es dedica a Dr. John, tal com era conegut el músic Malcom John Rebennack Jr., tot un mite del món de la música, que ens deixava el passat mes de juny.

Dr. John va actuar en dues ocasions al FIBC: el 1994 al pavelló d’esports i el 1998 al Teatre Ateneu. Guanyador de sis Premis Grammy i membre del Saló de la Fama del Rock and Roll des del 2011, es té un gran record d’ell al seu pas per Cerdanyola del Vallès.


El pianista Enma Fernández va obrir divendres el festival al ja tradicional concert inaugural del pati del Museu d'Art de Cerdanyola (MAC). L'habitual enèrgic directe de Fernández va comptar amb l'acompanyament d'una potent banda de 8 músics i substitueix la inicialment prevista Shanna Waterstown. 
 

Un cotxe exhibit en el marc del festival. Foto: Pilar Lorrio


Aquest cap de setmana el comerç també ha estat el protagonista del festival amb la jornada Comerç&Blues. Els establiments comercials han fet portes obertes i han organitzat activitats al carrer a 18 punts de la ciutat. Per altra banda vuit establiments van oferir degustacions dels seus productes i sis establiments de restauració van acollir concerts de blues.