L'organització de la consulta sobre monarquia o república manté que la cita es farà diumenge

Defensen que no han rebut cap notificació de la JEZ

Una part dels impulsors de la consulta popular
Una part dels impulsors de la consulta popular | Albert Hernàndez
NacióSabadell
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:26h
La consulta sobre monarquia o república, prevista per aquest diumenge, manté la data. Així ho ha assegurat el membre de la comissió organitzadora de la consulta, Isidre Soler. Ho ha justificat, perquè des de la plataforma no s'ha rebut cap notificació procedent de la Junta Electora de Zona (JEZ) de Sabadell. 

Tanmateix, ha admès que tenia coneixement que des de l'Ajuntament de Sabadell s'havia fet una petició per si "podien cedir espais" i que el consistori "ha rebut, com a resposta, per correu electrònic que no podien fer-la per la proximitat amb les eleccions". 

Sigui com sigui, Soler ha insistit que aquest diumenge, de 10 a 14 hores, es repartiran la trentena d'urnes pels barris de Sabadell perquè els majors de 16 anys puguin dipositar el seu vot a favor de la monarquia o la república. 

Aquest dimecres es va conèixer, gràcies a una pregunta, en el tram final del ple d'octubre, del regidor de Junts per Sabadell, Francesc Baró, de la prohibició per part de l'òrgan judicial de dur a terme la iniciativa popular.