Nens malalts de càncer faran de copilots aquest dissabte al Circuit

La Tanda contra el càncer pretén oferir una jornada lúdica als afectats i les seves famílies

Una edició anterior de la Tanda contra el càncer.
Una edició anterior de la Tanda contra el càncer. | Circuit de Barcelona-Catalunya
Redacció
04 d'octubre del 2019
Aquest dissabte el Circuit de Barcelona-Catalunya celebra una edició més de la Tanda contra el càncer, organitzada amb la col·laboració de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona.
 
Aquesta iniciativa permet que, any rere any, un grup de nens malalts de càncer puguin convertir-se en copilots per un dia en un traçat emblemàtic, pel qual passen els millors pilots del món. L'objectiu és que els petits i les seves famílies puguin evadir-se del seu dia a dia a l'hospital i que puguin gaudir d'una jornada lúdica i social.
 
Particulars, concessionaris i clubs de tot l'Estat aporten el seu granet de sorra perquè els pacients oncològics pugin a cotxes d'alta gamma de les marques més prestigioses: Ferrari, Tesla, Mustang, Porsche, Lamborghini, Jaguar, Lotus, Subaru, a més del televisiu cotxe fantàstic i un taxi de Nova York.
 
Fora de la pista, els nens i les nenes de 4 i 17 anys disposaran d'un ampli ventall d'activitats pensades per a ells. Un circuit de motos, una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, un photocall de Star Wars, tallers de ciència, castells inflables, tallers de maquillatge, dibuix i manualitats.
 
La jornada donarà inici a les 10 h i la Tanda contra el càncer es començarà a les 13.15 h.