Arrenca la 3a Mostra de Cinema Animal amb projeccions repartides per Sabadell

En paral·lel, també s'organitza la 4a Fira d'entitats animalistes

NacióSabadell
03 d'octubre del 2019
Aquest divendres arrenca la 3a edició de la Mostra de Cinema Animal, que tornarà projectar curts, documentals i pel·lícules relacionades amb la tinença d’animals, per diferents punts de Sabadell: el Centre Cívic Can Rull, la plaça Doctor Robert i els cinemes Imperial.  

A l’auditori del Centre Cívic de Can Rull, amb entrada lliure i gratuïta fins completar l’aforament., es farà sessió doble: a les 18 hores, Spirit: El cavall indomable, de Kelly Asbury i Lorna Cook (2002) i a les 20, Illa de gossos de Wes Anderson.

El gruix de les propostes de la mostra, però, arribarà aquest diumenge, a la plaça del Doctor Robert com a espai de projecció continuada de curtmetratges. Entre les 12 i les 13.30 hores, hi haurà títols com ara La petita Guineu, El teu avui és un ós i Picant Gelat. A la tarda, entre les 17.30 i les 19 hores, es visualitzaran set curts: Ocellet Bub Bub, Vol de Tornada i Una història de peixos, entre d’altres.

Un altre dels àmbits ha estat en el marc del programa Ciutat i Escola, on es preveu la participació d’uns 450 alumnes de primària i ESO. Com en edicions anteriors, s'han ofert matinals de cinema a l’Imperial. L’objectiu és sensibilitzar sobre els drets dels animals i contribuir a un canvi cultural a favor del benestar, respecte, consciència i responsabilitat cap als animals.

4a Fira d’entitats animalistes

D’altra banda, i amb l’objectiu de fer visible el treball que fan les entitats animalistes en favor de tots els animals, i més concretament els animals de companyia, la Taula d’Entitats Animalistes, liderada pel Programa municipal de Benestar Animal, organitza la 4a Fira d’Entitats Animalistes, aquest diumenge.

Ocuparan de punta a punta el passeig de la Plaça Major amb carpes informatives i una àrea de gespa per desenvolupar activitats amb els animals. Tot plegat, des de les 10 del matí i fins a les 20 hores. Hi haurà una demostració de la Unitat Canina de la Policia Municipal de Sabadell, passarel·les de gossos en adopció, demostració amb gossos de rescat i recerca o activitats amb gossos de Teràpia, entre d’altres propostes.