El carrer Copenhagen s'allargarà fins a la rotonda de la Ronda Europa

S'espera que en el segon semestre de 2020 sigui una realitat

El tram que quedarà enllaçat al 2020
El tram que quedarà enllaçat al 2020 | Google Maps
NacióSabadell
01 d'octubre del 2019
El carrer de Copenhagen es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, situada davant del punt blau de Can Llong. Es tracten d'unes obres que formen part de la segona fase del projecte d’urbanització del Polígon II del Pla Parcial de Can Llong, que es completa amb aquests treballs. 

Les principals actuacions consistiran en moviment de terres i pavimentació, entre d'altres per enllaçar els dos punts, entre el tram executat a la primera Fase, just a partir de la cantonada amb el carrer de Berlin,  i la rotonda existent a la ronda d’Europa, així com la instal·lació de les noves infraestructures de serveis com ara clavegueram, enllumenat, subministraments i recollida pneumàtica.

També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i Berlin, que no van poder executar-se durant la primera fase.

Les obres compten amb un pressupost d'1,5 milions d'euros i s'espera que el termini d'execució sigui de vuit mesos. L'àmbit d'actuació està situat a la zona sud-est del barri, entre Castellaranau i Can Rull. 

La primera de les fases es va executar durant el 2015 i tot plegat era un encàrrec de la Junta de Compensació del Polígon II a l’empresa PI Consultora d’Enginyeria Civil i Urbanisme, SL.