VÍDEO Claudia Pérez, la millor catalana al Campionat d'Espanya de Triatló

Acaba tercera en sub-23 i setena la classificació Elit

Claudia Pérez al podi amb els millors
Claudia Pérez al podi amb els millors | Dani Sánchez
NacióSabadell
30 de setembre del 2019
La triatleta del CN Sabadell, Claudia Pérez, ha brillat al Campionat d'Espanya de Triatló, disputat aquest cap de setmana a la Corunya. La sabadellenca ha pujat al podi, al tercer calaix, en la categoria sub-23 i ha estat la setena a Elit femenina. Això l'ha convertit en la millor catalana a la competició.

Pérez ha marcat un temps de 2h5'21", a 4'29" de la que ha estat proclamada campiona d'Espanya, Tamara Gómez. La catalana ha estat amb les millors en el primer circuit, el de natació. En el segment de ciclisme s'ha mantingut en aquest grup, però ha estat en el darrer tram, el de la cursa a peu, quan les diferències s'han ampliat.

L'idil·li entre la sabadellenca i aquesta localitat gallega va començar l'any passat. El 2018, competint com a júnior, va acabar vuitena a la general i va ser també la millor catalana en concurs.