La Fundación Tony Manero reuneix 2.500 persones a la ronda Ponent

Redacció
06 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:02h
La Fundación Tony Manero va tornar a Sabadell amb força.
La Fundación Tony Manero va tornar a Sabadell amb força. | Juanma Peláez

La Fundación Tony Manero va tornar a Sabadell amb força. Foto: Juanma Peláez


El ritme dels 80 enganxa i molt, i això es va poder veure ahir a la ronda Ponent, on la Fundación Tony Manero va exhibir múscul en el seu retorn a Sabadell. Unes 2.500 persones van reunir-se en aquesta gran discoteca mòbil dels anys 80.

El grup va presentar Superficial, un treball que porta als Manero fins al so disco dels anys 80 i a l’electro-funk avançat des dels analògics 70 fins als digitals 80. Amb temes caracteritzats pels sintetitzadors àcids, els pianos digitals, les caixes de ritmes primitius, riffs de vent sec, es va mantenir el punt Manero que aporten els cantants de la banda, Miguelito i Paquito Sex Machine. 

Abans dels sons dels 80, però, i organitzat per la Coordinadora de Músics de Sabadell, van actuar com a teloners El sastre de Clark i Navajas de Ockham

També exitós va ser el concert que va oferir la Banda de Música de Sabadell a la plaça de Sant Roc. Un recital presentat sota el nom de Música: Mestres! i va reunir més de 1.200 espectadors. Per aquest concert, la Banda de Música va convidar dos destacats professors del Conservatori de la Ciutat: Josep Llauradó, professor de clarinet, i Ernest Orts, professor de saxofon. Oferiran obres per a instruments solistes i orquestra de vent.

Al carrer Colom, a la Plaça del Mercat, es van aplegar centenars persones per gaudir del concert per als amants dels sons flamencs i cubans. Flamenco & Cubanoamb La Tana, la Maria del Mar Fuentes, D’Kantaka i Los Promiscuos del Son.