Aigües Sabadell presumeix de transparència

La companyia presenta el cinquè Informe Anual de Desenvolupament Sostenible

L'acte celebrat a la seu d'Aigües de Sabadell
L'acte celebrat a la seu d'Aigües de Sabadell | CASSA
NacióSabadell
28 de setembre del 2019
Aigües de Sabadell ha mostrat el resum de la seva activitat, "volem ser transparents com l'aigua", ha manifestat el seu director general, Joan Cristià. Aquest divendres, en el marc del Dia Internacional de la Transparència, ha presentat l'Informe Anual de Desenvolupament Sostenible que inclou, com ha assenyalat la directora de Desenvolupament Sostenible, Elisabeth Santacruz, l'àmbit econòmic. 

En aquest sentit, la companyia ha facturat gairebé 26 milions d'euros, en 10,4 hectòmetres cúbics. Santacruz ha detallat que ha orientat la seva activitat en tres grans eixos: planeta i aigua; persones i comunitat local. D’aquests eixos pengen nou compromisos. 

Cristià ha admès que "no és fàcil fer exercici de transparència" i ha posat com a exemple difondre les avaries gairebé instantànies que es produeixen a la ciutat i la notificació d'errades, "qui ho fa això", ha qüestionar el director general. Santacruz ha repassat "la implicació social" de l'empresa com ara els més de 5.500 estudiants que han participat a l’EDUCASSA i els més de 200 assistents al cicle Aigua i Món.  

L’acte ha comptat també amb la presència del primer tinent d'alcaldessa de Sabadell, Pol Gibert, la directora d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà, i el president de la FAVS, Manuel Navas.