música

El Festival Internacional Blues Cerdanyola estarà dedicat a la memòria de Dr. John

La cita se celebrarà del 4 al 13 d'octubre

per Redacció, 29 de setembre de 2019 a les 14:00 |
El XXIX Festival Internacional Blues de Cerdanyola (FIBC) estarà dedicat en aquesta nova edició que tindrà lloc del 4 al 13 d'octubre a la memòria de Dr.John, el nom amb el qual era conegut el músic Malcom John Rebennack Jr., tot un mite del món de la música, i que va morir el passat mes de juny. Dr John va actuar en dues ocasions al FIBC, el 1994 al pavelló d'esports i el 1998 al Teatre Ateneu, i va ser guanyador de sis Premis Grammy i membre del Saló de la Fama del Rock and Roll des de 2011.

Un any més, el festival ha mantingut la particularitat de la seva organització amb un treball conjunt entre la Comissió Ciutadana, de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del servei de Cultura, així com els bars i establiments de la ciutat.


Una altra de les característiques que defineixen el Festival Internacional Blues de Cerdanyola és la gratuïtat dels espectacles, tant dels concerts com de la resta d'activitats, amb l'objectiu de donar a conèixer el blues i els artistes que es mouen dins del gènere, així com atreure diferents públics gràcies a la varietat d'activitats que permeten veure en un mateix festival famílies i melòmans.

El comerç i l'hostaleria de la ciutat participaran activament a FIBC organitzant l'activitat Comerç & Blues el dissabte 5 d'octubre, on Els establiments comercials faran portes obertes i organitzaran activitats al carrer a 18 punts de la ciutat. Un total de vuit establiments de tota Cerdanyola oferiran degustacions dels seus productes, mentre que sis establiments de restauració oferiran concerts de blues per a gaudi de la seva clientela.

El Mercat Municipal de Les Fontetes proposa el Blues al Mercat, amb un concert al matí i a la tarda, nit de tapes i dues actuacions musicals, casant el bon blues amb el bon menjar a força de productes del Mercat Municipal. 

 

Participació