infraestructures

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar: «Hem de treure del nostre lèxic la paraula Quart Cinturó»

​Adverteix que, a més del municipi vallesà, a qui “més beneficia” és a Sabadell

per Albert Hernàndez, Sabadell, 25 de setembre de 2019 a les 15:47 |
La presentació de l'informe a la Cambra de Sabadell | CCVOC
L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, ha volgut deixar clar que el projecte de la Ronda Vallès “no té res a veure” amb la B-40. “Si volem avançar, hem de treure del nostre lèxic la paraula Quart Cinturó”, ha afirmat i ha afegit, “el nom fa la cosa”, en referència a que el que planteja s’ha de denominar d’aquesta manera: “Ronda Vallès”, ha insistit.  

Així s'ha expressat en el discurs que ha fet en la presentació del sisè informe de Conjuntura de Sabadell i de l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRIRC), organitzada a la seu de la Cambra de Comerç de Sabadell. Giménez ha admès que el seu municipi és el que més necessita aquesta infraestructura, “però també Sabadell, perquè un cop s’acabi el túnel que connecta entre Terrassa i Abrera, la ciutat egarenca “guanyarà en competitivitat”.


Ha insistit que “no serem capaços d’expulsar els vehicles” si no es fa aquesta “connexió de vials de circumval·lació”. Per això, ha demanat unió entre les localitats. 

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Albertich, arran d'aquestes paraules de Giménez ha dit la seva i ha posat sobre la taula “una planificació a llarg termini” i “desvincular” el projecte dels “cicles polítics”.

 

Participació