Janet Becerra i Marcos Sanza guanyen la 10a Mitja Marató Ciutat de Sabadell

Les curses de Festa Major reuneixen 3.805 participants | Per primer cop el recorregut ha passat pel Passeig de la Plaça Major

Norma Vidal
06 de setembre del 2015
Actualitzat a les 16:59h
Les curses de Festa Major han registrat una bona participació
Les curses de Festa Major han registrat una bona participació | Juanma Peláez

Els atletes Marcos Sanza de CA Andorra en categoria masculina, amb un temps d’1h i 7 minuts i Jenet Becerra d’SLOP.Cat, en la categoria femenina (d’1h i 24 minuts), s’han proclamat guanyadors de la desena edició de la Mitja Marató Ciutat de Sabadell. La cita ha esdevingut un èxit de participació amb un total de 585 esportistes que han recorregut els 21 quilòmetres del traçat. 

El podi masculí l'han completat José Manuel Vieito del Club Atletismo FAR/VERMU CETRONI  i Miquel Blanchart del Club Natació Sabadell. En dones, Raquel Torrejón de l’Andorra Triatló Serradells ha quedat en segona posició i Nicole Ribera, de Desigual. La Vida es chula!, tercera. 

Aquesta prova ha consistit en un recorregut de 21 quilòmetres, que equival a tres voltes al
circuit de 7.000 amb sortida i arribada del Pavelló Municipal d'Esports de Sol i Padrís. En concret el traçat arrenca al Passeig de Sant Oleguer ienfila pel carrer de Brutau, l'avinguda de Barberà, el carrer de Clemència Isaura, la carretera de Barcelona, el carrer de l’Horta de Novella, el carrer de Sant Pere, el carrer Sant Pau, la plaça de Sant Roc, el carrer Sant Quirze, el carrer d’en Font, el de l’Escola Industrial, el de Gràcia, la plaça de Granados, la Ronda Zamenhof, la Via Massagué, el Passeig Manresa, el Passeig de la Plaça Major, la Rambla, l'avinguda de Barberà i el carrer de Brutau per tornar al Passeig de Sant Oleguer.

Més de 200 participants en la Cursa dels 14

D’altra banda, la tercera edició de la Cursa dels 14 ha comptat amb uns 220 participants aproximadament. En aquesta cita, Carles Ramiro del Club Natació Sabadell ha guanyat en categoria masculina amb un temps de 50 minuts 21 segons, seguit dels integrants del Club Atletisme Francolí Oscar Gómez i Jordi Fernández.

Mireia Riba ha estat la més ràpida entre les dones, completant el recorregut en 1h 12 minuts y 3 segons i Maria Teresa Carbonell, del Club Masques Sant Andreu i  Neus Vilalta del Club Natació Sabadell han pujat al segon i tercer esglaó del podi. 

La Cursa Popular torna a ser un èxit

Com és habitual la Cursa Popular, de 7 quilòmetres, ha estat la més concorreguda i ha comptat amb 2.200 participants. En aquesta prova, Llorens Esteve de la JAS (23 minuts i 15 segons) i EnKa Viñas del Club Atlètic Granollers (26 minuts i 54 segons), s’han endut la victòria. Fernando Chamorro de Nem Ràpid Runner Club ha estat segon i Javi Jurado, de la JAS, tercer. En dones, Anna Garcia de la JAS, ha estat segona i Laura Viltxez, d’SLOP.cat, tercera. 
 

Imatge del podi masculí de la cursa popular. Foto: Juanma Peláez

 

Imatge del podi femení de la cursa popular. Foto: Juanma Peláez


També s’ha celebrat aquest matí la Cursa Infantil per a nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2010. Més de 700 joves i infants hi ha pres part.