Farrés compleix 100 dies de govern a Sabadell amb la voluntat que «la ciutat funcioni»

L'alcaldessa assegura que s’ha treballat en elements de resposta immediata

Marta Farrés, en la seva investidura
Marta Farrés, en la seva investidura | Juanma Peláez
Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:32h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, compleix els seus primers 100 dies al capdavant del consistori amb la voluntat que “la ciutat funcioni”. Així ho ha expressat en una roda de premsa per fer balanç de les primeres passes de l’executiu local del PSC amb la regidora de Podem, Marta Morell.

Farrés assenyala que el primer objectiu ha estat treballar per donar resposta a demandes que en certs casos són “coses petites” però que exigeixen una “resposta immediata”. Per aquest motiu, ja s’han fet unes 300 reunions amb representants del teixit associatiu local.

Entre les primeres accions d’aquesta tipologia hi destaca les 347 accions de control de plagues urbanes a demanda del veïnat, reparar 745 metres quadrats de calçades i voreres o arribar a un preacord amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per encarregar un estudi independent que determini l’estat real dels habitatges de Merinals afectats per greus deficiències.

L’alcaldessa destaca que s’ha començat a posar les bases d’alguns dels projectes futur que es volen impulsar a la ciutat com ara la nova comissaria de Policia Municipal al nord, l’Escola de Música i Conservatori a l’Eix Macià, el nou pavelló d’esports al Districte 5 o una escola bressol a la Concòrdia. A més, també es vol incrementar en 500 el nombre de pisos de lloguer de Vimusa, en barris com Can Llong o Can Gambús.

En matèria d’infraestructures, Farrés també destaca la importància de reordenar els accessos a la ciutat. Al ja presentat accés del Portal Sud per part de l’anterior govern, l’alcaldessa hi suma la necessitat d’executar d’una vegada per totes la Ronda Nord.