VÍDEOS Unes 300 persones es traslladen a l'immoble de Sabadell on la Guàrdia Civil encara hi duia a terme un escorcoll

Es tracta del carrer Antoni Cusidó, al barri de la Creu Alta

Concentració al carrer Antoni Cusidó de Sabadell
Concentració al carrer Antoni Cusidó de Sabadell | Albert Segura
Albert Hernàndez / Albert Segura
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:03h
Unes 300 persones s'han mobilitzat aquest vespre des del centre de Sabadell al barri de la Creu Alta, on la Guàrdia Civil encara duia a terme un dels quatre escorcolls fets a la capital vallesana. El grup s'havia desplaçat des de la concentració de rebuig a l'operatiu policial que s'ha fet a la plaça Sant Roc, un operatiu que ha acabat amb quatre detinguts, dos dels quals han estat deixats en llibertat.
 
La marxa ha iniciat a l'Ajuntament i ha resseguit els carrers del centre i la Creu Alta fins arribar al cordó policial dels Mossos d'Esquadra, que evitava l'accés a la zona. En arribar, tot i friccions menors amb els agents, s'ha respectat el cordó i no hi ha hagut cap enganxada.

Els agents de la Guàrdia Civil, però, han acabat l'escorcoll pels volts de les 20.30 hores, moment en què s'ha decidit aixecar el cordó i els Mossos d'Esquadra han alliberat la part frontal de l'immoble d'on els agents s'han endut una persona detinguda.
 
Un cop davant l'immoble, s'han fet proclames en defensa de la llibertat i, poc a poc, la concentració ha anat perdent força.