Més de 500 persones prenen part en la primera festa de l'escuma de Barraques

Petits i grans s'han remullat al Vapor Turull

Redacció
05 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:36h
Nens jugant a la festa de l'escuma de Barraques
Nens jugant a la festa de l'escuma de Barraques | Albert Segura

Nens jugant a la festa de l'escuma de Barraques. Foto: Albert Segura


La primera edició de la festa de l'escuma de Barraques ha acabat amb un balanç molt positiu. Els responsables de la Comissió de Festes Populars de Sabadell asseguren que la cita ha aconseguit reunir a més de 500 persones al Vapor Turull. A banda d'aquesta activitat, centenars de persones s'han apropat a aquest cèntric espai de la ciutat per prendre part en les propostes de tarda familiars i infantils previstes aquest dissabte com els jocs de sorra i aigua o l'exhibició de bollywood. 

"Estem molt satisfets perquè la festa de l'escuma ha estat un èxit i ha aconseguit atraure a un elevat nombre de persones", asseguren els responsables de la Comissió de Festes Populars que indiquen que les activitats de tarda "cada cop estan més consolidades". Tot i això adverteixen que el plat fort arribarà la tarda de diumenge, quan se celebren grans clàssics com el concurs de flams o els Garrotins. "La previsió és que més de 1.500 persones passin per aquí", apunten. 

Can Capablanca guanya el bicitapa

Una altra de les activitats que ja ha esdevingut un referent dintre del programa alternatiu de Festa Major és el bicitapa, la ruta en bicicleta per diferents establiments de tapes de la ciutat. S'ha celebrat aquest matí i enguany el guanyador ha estat el restaurant Can Capablanca.