Junts per Sabadell vol restituir la pancarta dels presos polítics a la plaça Doctor Robert

La portaveu del partit considera que és la "façana de les lluites compartides"

Una de les moltes protestes a la plaça Doctor Robert
Una de les moltes protestes a la plaça Doctor Robert | Juanma Peláez
22 de setembre del 2019
Actualitzat a les 19:05h
La portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha demanat que la pancarta que resa "llibertat presos polítics" torni a la façana de l'ajuntament. En aquest cas, però, ha puntualitzat que ho faci a la plaça Doctor Robert, un cop hagin passat les eleccions generals. "Farem causa i volem que llueixi", ha advertit. 

Ciuró ha qualificat "d'error polític greu" la despenjada, perquè, com ha recordat, tant en els comicis europeus, en els quals Carles Puigdemont era el candidat, amb uns 23.000 vots a la ciutat, com en la cita municipal, mitjançant la força postconvergent, amb uns 9.000 suports, "moltíssima gent queda fora". A més, ha precisat, que hi ha "altres opcions polítiques" del ple que també defensen els mateix postulat. 

A la vegada que ha subratllat que "no es pot menystenir" que cada dia de 12 a 13 hores "200 persones" s'apleguen a la plaça Sant Roc per reclamar que torni el missatge a l'Ajuntament de Sabadell. 

Ha justificat la penjada a la part posterior de l'edifici consistorial, perquè és la "façana de les lluites compartides". "Igual que els refugiats, els drets del poble i el col·lectiu LGTBI", ha afegit.