mobilitat segura

Aquesta és la notícia més llegida avui a NacióSabadell

.

per Albert Segura, Sabadell, 20 de setembre de 2019 a les 21:00 |
El pas de vehicles a l'alçada del pont 3 de la Gran Via | Albert Hernàndez
L'Ajuntament de Sabadell incrementarà la presència dels radars de velocitat arreu de la ciutat. Així ho ha anunciat el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, en una roda de premsa aquest divendres, en què ha detallat que no se’n compraran noves unitats, si bé s’alertarà als conductors de la presència de radars arreu del municipi.

Rodríguez ha assenyalat que l’increment de velocitat és un dels elements que fa créixer el nivell d’emissions contaminants, a la vegada que també suposa un risc per a la seguretat tant de conductors com de vianants. "A Sabadell tenim unes dades altes de sinistralitat, i hem de treballar per donar solució a aquest fet", ha expressat.


És per això que incrementarà el nombre de cartells que anuncien la presència de radars a la ciutat, on el de la Gran Via torna a estar operatiu en un dels ponts on hi ha la caixa instal·lada. A  més, pel que fa al radar mòbil, es podrà ubicar en qualsevol racó de la ciutat, sigui una vía de 50 km/h com ho podria ser la Rambla Ibèria o la Gran Via com en carrers de barris com Gràcia, on la limitació està fixada en els 30 km/h.

Paralel·lament, ha anunciat un increment del nombre de controls d’alcoholèmia per dissuadir els conductors de beure alcohol abans d’agafar el cotxe.

 

Participació