Aparcaments ocupats, plantades de flors i missatges reivindicatius: així és el Park(ing) Day a Sabadell

Diferents centres educatius s'hi sumen aquest divendres

Acció a la plaça Vallès
Acció a la plaça Vallès | Albert Segura
20 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:41h
Sabadell celebra aquest divendres el Park(ing) Day, una acció que s'engloba dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i que coincideix amb l'inici de la setmana d’accions per el clima #EmergènciaClimàtica. Diversos centres educatius de la ciutat s'hi han sumat, de manera que al llarg del dia d'avui estan fent accions en espais públics.

Un d'aquests emplaçaments és la Plaça Vallès. Aquí, els dos centres educatius més propers, les escoles La Trama i Nostra Llar, han unit forces per reconvertir part dels aparcaments en una zona més amable, on la consciència sobre l'impacte de l'home sobre la natura ha ocupat bona part de la jornada.
 

Acció a la plaça Vallès. Foto: Albert Segura



Durant tot el matí, desenes d'escolars han passat per les zones d'aparcament reconvertides (per un dia) en espais de joc. Aquí s'hi ha estès una estora de gespa artificial, i s'hi han posat plantes i tot tipus d'elements que referencien la natura i la sostenibilitat.
 

Acció a la plaça Vallès. Foto: Albert Segura


A més, s'hi ha fet un taller per elaborar missatges centrats en defensar la preocupació pel futur del medi ambient, tot plegat amb la mirada posada a la manifestació del col·lectiu Fridays for Future d'aquest mateix divendres a la tarda.
 

Actes del Park(ing) Day a Sabadell.