L’Entesa per Sabadell critica que Farrés vinculi el Quart Cinturó amb la Ronda Oest

Carrega contra el viatge de l'alcaldessa a Madrid per reclamar una infraestructura que és competència de la Generalitat

NacióDigital
19 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:34h
L’Entesa per Sabadell ha carregat contra el viatge de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a Madrid per demanar que el Quart Cinturó sigui una prioritat, per tal que es connecti la Ronda Oest amb la carretera de Castellar. La formació ha recordat que són dos projectes diferents, “no té res a veure”, ha subratllat.
 
La carretera de Castellar, tal com ha indicat l’Entesa, “és una infraestructura competència de la Generalitat”, cosa que, com ha continuat, “demostra que, o no coneix les infraestructures o té un total desconeixement de les competències” en aquesta matèria.
 
A més, ha qualificat “d’irresponsabilitat” recuperar el projecte del Quart Cinturó, perquè és una “destrucció” als espais naturals “més emblemàtics” del Vallès i “agreujaria” el canvi climàtic. Per això, ha assenyalat que el govern municipal “no té idees ni propostes de futur, sinó que està ancorat en projectes destructius i obsolets”.
 
Ha criticat “l’actitud d’absoluta hipocresia política”, ja que va vota a factor d’una Declaració d’Emergència Climàtica i alhora aposta per unes infraestructures que són “la principal” causa d’aquest anunci.