La Crida demana que es traslladi la Comissió Jurídica Assessora el contracte d'Smatsa

La proposta es presenta aquest dimarts al ple un cop es disposa de la informació compulsada que fins ara es trobava al jutjat de Sabadell

17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:41h
Camió de la recollida de la brossa de Smatsa
Camió de la recollida de la brossa de Smatsa | Juanma Peláez
La Crida per Sabadell presentarà al ple d'aquest dimarts una moció perquè el govern de la ciutat traslladi a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat la informació referent al contracte del servei de recollida d'escombraries i neteja viària a l'empresa Smatsa. La proposta es fa un cop s'ha pogut fer còpia compulsada que fins ara es trobava al jutjat de la ciutat.

La decisió es remet a la petició ja feta al 2017 i té per objectiu que la comissió avaluï la legalitat del contracte, un cop es disposa de tota la informació en còpia compulsada. "És una obligació municipal garantir el compliment dels contractes públics i avaluar la seva legalitat, per això esperem obtenir la majoria suficient perquè s'aprovi", ha expressat el regidor de la Crida Maties Serracant.

En aquest sentit, esperen que es reafirmi el fet que aquest és un contracte de serveis, i que com a tal hauria de tenir una durada màxima de 4 anys, per la qual cosa caldria declarar la seva nul·litat.