ple sabadell

La Crida demana que es traslladi la Comissió Jurídica Assessora el contracte d'Smatsa

La proposta es presenta aquest dimarts al ple un cop es disposa de la informació compulsada que fins ara es trobava al jutjat de Sabadell

per Albert Segura, Sabadell | 17 de setembre de 2019 a les 12:33 |
Camió de la recollida de la brossa de Smatsa | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Crida per Sabadell presentarà al ple d'aquest dimarts una moció perquè el govern de la ciutat traslladi a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat la informació referent al contracte del servei de recollida d'escombraries i neteja viària a l'empresa Smatsa. La proposta es fa un cop s'ha pogut fer còpia compulsada que fins ara es trobava al jutjat de la ciutat.

La decisió es remet a la petició ja feta al 2017 i té per objectiu que la comissió avaluï la legalitat del contracte, un cop es disposa de tota la informació en còpia compulsada. "És una obligació municipal garantir el compliment dels contractes públics i avaluar la seva legalitat, per això esperem obtenir la majoria suficient perquè s'aprovi", ha expressat el regidor de la Crida Maties Serracant.


En aquest sentit, esperen que es reafirmi el fet que aquest és un contracte de serveis, i que com a tal hauria de tenir una durada màxima de 4 anys, per la qual cosa caldria declarar la seva nul·litat.

 

Participació