alcoholèmia

Enxampen tres conductors beguts circulant per Sabadell en menys de quatre hores

Han estat pel centre i la Creu Alta

per NacióDigital, 12 de setembre de 2019 a les 12:02 |
El lloc on han enxampat el jove conductor | Google Maps
La Policia Municipal de Sabadell ha enxampat tres conductors beguts circulant per la ciutat en menys de quatre hores. Tot plegat, ha estat al llarg de la matinada d'aquest dijous. Des de ben passada la mitjanit i fins gairebé les cinc. En dos dels casos, han igualat o superat per mes de tres la taxa màxima d'alcoholèmia permesa.

El primer ha estat localitzat, a les 0.49 a la Gran Via, a l'altura de la carretera de Barcelona. Una patrulla ha aturat el turisme i en la test ha donat un resultat de 0,75 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0.25-. El conductor, de 49 anys, ha estat denunciat per una presumpte delicte contra la seguretat vial i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. També se li ha immobilitzat el vehicle. 


A les 3.13 hores, a l'avinguda Francesc Macià, un altre conductor, de 38 anys, també ha estat denunciat pels mateixos fets i se li ha immobilitzat el cotxe. La taxa d'alcoholèmia ha donat un resultat de 0,87. 

A les 4.55 hores, una unitat policial ha enxampat una altra persona, un jove de 22 anys, que circulava amb un resultat de 0,45 mg/l pel carrer Josep Renom, 34. En aquest cas, se l'ha denunciat per conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa. També se li ha immobilitzat el vehicle.  
  

 

Participació