La transformació de la plaça d’Indíbil i Mandoni prioritza els vianants i amplia la zona infantil

Després de sis mesos d'obres i una inversió de 160.000 euros

La nova plaça d’Indíbil i Mandoni
La nova plaça d’Indíbil i Mandoni | Ajuntament de Sabadell
NacióDigital
14 de setembre del 2019
La rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni, al barri de l'Eixample, ha permès millorar la mobilitat a la zona, amb l’ampliació de l’espai públic de la plaça, ja que s'ha prioritzat als vianants i s'han ampliat els jocs infantils. 

Les obres han consistit, d’una banda, en la supressió del tram asfaltat del carrer de Buxeda entre el carrer de Sant Sebastià i la carretera de Barcelona, integrant aquest espai a la zona de la plaça per on no podran passar els vehicles des de la carretera. Així, s'ha generat aquest nou espai per a veïns, amb el possible accés puntual de vehicles de manteniment i als garatges existents.
 

La nova zona infantil Foto: Ajuntament de Sabadell


A més, ha augmentat la superfície destinada a jocs infantils, així com la zona d’estada. També s'ha reciclat la jardineria i la plantació de nous arbres. Les obres, que han anat a càrrec de l’empresa Iseova, SL,, han tingut un pressupost de 160.000 euros i han tingut una durada de sis mesos.

Aquests treballs, juntament amb la transformació prioritària de vianants del tram del carrer de Calvet Estrella entre les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, amb la qual cosa ambdós espais han quedat units.