Cultura

El Centre Cultural Terrassa exhaureix les cinc funcions d’El Tricicle

Més de 3.600 espectadors assistiran a Hits, l’espectacle amb què El Tricicle s’acomiada dels escenaris

per Redacció, 12 de setembre de 2019 a les 11:00 |
HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre. | Cedida
Tricicle presenta aquesta setmana al Centre Cultural Terrassa Hits , –acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent–, el muntatge que serveix a la companyia per acomiadar-se dels escenaris i on repassen els 39 anys de trajectòria. L’espectacle recull els millors moments del trio format pels còmics Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia.

Més de 3.600 espectadors assistiran a Hits, l’espectacle amb què El Tricicle s’acomiada dels escenaris. El trio humorístic fa parada a Terrassa aquest dijous i fins diumenge.


Amb Hits és el desè muntatge teatral del Tricicle i ja l’han vist més de 175.000 espectadors en 35 ciutats diferents, entre les quals, Madrid, València, Bilbao o Sant Sebastià. L’obra recull 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits. Tot i que amb Hits Gràcia, Sans i Mir faran les seves últimes actuacions, no vol dir que sigui una retirada total. Ja han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles.

 

Participació