Arriba una nova edició del cicle cultural de tardor a Sant Quirze

Cultura, cinema, activitats infantils, teatre, art, música i molt mes omplen la programació dels propers mesos, que es recullen en l’agenda cultural La Trimestral

Cartell de la mostra cultural
Cartell de la mostra cultural | Ajuntament de Sant Quirze
Redacció
14 de setembre del 2019
La programació cultural de setembre a desembre a Sant Quirze del Vallès ja està en marxa. Cultura, cinema, activitats infantils, teatre, art, música i molt mes omplen la programació dels propers mesos, que es recullen en l’agenda cultural La Trimestral.
 
Teatre

Els darrers dies de la Catalunya republicana va estrenar la temporada dimarts, i li seguiran altres propostes com les Nits d’agost, dirigida per Carles Iniesta el 28 de setembre, o Mort a les cunetes. Un homenatge a les víctimes de la repressió franquista el 4 d’octubre, també a la Patronal. L’octubre també comparteix escenari amb Cireres & Lentejuelas, de Mireia Casado i Xavi Morató.

Ja al novembre, Les dones sàvies omplirà l’escenari amb una història que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Serà el dia 30 de novembre a les 20.30 hores.
 
Propostes familiars

El Monstre de colors va a l’escola obre el dia 20 d’octubre la programació per a tota la família. El segueix, el 17 de novembre, Quimera, una obra a càrrec de La Guilla Teatre, que descriu un món on només la imaginació té cabuda. L’any el tanquen al desembre, les obres Pota de cabra 2.0 i Els Pastorets, els dies 1 i 22 de desembre respectivament.

Cal remarcar que també s’organitza un Cicle de Cinema Familiar en català amb títols com El vent entre les canyes; Tipitips o Gordon i Paddy.
 
Concerts

Els Amics de la Música inauguren la temporada de concerts amb un espectacle flamenc: Como el tacón a la bota, el dia 15 de setembre. Continua la programació amb la proposta Carles Pachón canta a Manuel Ausensi, un recital que rendeix homenatge a aquest gran baríton.
La pianista i compositora Clara Peya torna a Sant Quirze amb el seu nou treball Estómac, un disc que el dia 22 de novembre portarà els sons del jazz, rap, pop i música electrònica a la Patronal.

El dia 23 de novembre començarà el Festival Fempop, un puny alçat contra la desigualtat de gènere que regna a la indústria musical. Properament l’Ajuntament informarà via web i xarxes socials sobre el lloc de trobada del públic i on es farà el primer concert.
 
Cicle de cinema cultures

Un altre dels cicles destacats d’aquest trimestre inclou la projecció de pel·lícules com La Bicicleta Verda, el dia 18 d’octubre a Torre Julià; La pedra de la paciència, el 15 de novembre a La Patronal, o La inútil, entre altres. El dia 23 d’octubre tindrà lloc la Mostra internacional de films de dones de Barcelona. Conegudes (també) a casa 2019, a la sala Josep Brossa de la Patronal. Es tracta d’una sessió de curtmetratges dirigits per cineastes catalanes i presentada per les directores i l’equip de rodatge.