Ingressa a presó per disparar amb armes prohibides contra balconades d'un edifici de Cerdanyola

En l'escorcoll del seu domicili, la policia va trobar drogues i 2.800 euros en efectiu

El botí trobat pels Mossos en l'escorcoll del domicili
El botí trobat pels Mossos en l'escorcoll del domicili | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
10 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:44h
Un veí de Cerdanyola del Vallès, de 42 anys, ha ingressat a presó per disparar amb armes prohibides contra balconades d'un edifici de la mateixa localitat vallesana. Els Mossos el van detenir el passat 6 de setembre com a presumpte autor dels delictes de tinença il·legal d'armes, tràfic de drogues i tres de danys.

Els fets es van produir la primera quinzena d'agost, quan diversos veïns de l'immoble van detectar l'impacte de diversos projectils al seus balcons, tendals i aparells d'aire condicionat. A més, el modus operandi sempre era el mateix: actuava de matinada i contra la façana de la mateixa finca.

Fruit de les investigacions, la policia catalana va concloure que era la mateixa persona i el passat 5 d'agost, amb una ordre d'escorcoll del Jutjat d'Instrucció número 4 de Cerdanyola, va entrar al domicili del sospitós i el va detenir.

En l'operatiu li van intervenir diverses armes prohibides, munició, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.800 euros en efectiu, procedents suposadament de la venda de droga.

El detingut va passar a disposició judicial el passat dissabte, 7 de setembre, i el Jutjat d'Instrucció número 4 de Cerdanyola va decretar el seu ingrés a la presó.