Detinguts dos lladres, acompanyats d'un menor, robant en un pis de Cerdanyola

El menor va ser portat a Fiscalia de Menors i els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs

La zona on han enxampat els lladres
La zona on han enxampat els lladres | Google Maps
NacióDigital
10 de setembre del 2019
Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dimecres, dues persones de 20 anys, i veïns de Barcelona, per presumptament robar en un domicili del carrer Lluna de Cerdanyola, i ho feien acompanyats per un menor. 

Els fets van passar cap a les 13.55 hores, quan un testimoni va alertar la policia catalana que havia vist dos homes trencar una finestra de l'immoble i accedir a l'interior, mentre que un tercer es va quedar vigilant a l'exterior. Diverses dotacions policials van envoltar l'exterior, però es van adonar de la presència policial i van tractar de fugir; només ho va aconseguir el que vigilava. Tot i així, va acabar atrapat per una altra patrulla.

Els agents van descobrir que els detinguts duien un mitjó a les mans per no deixar empremtes dins la casa. Després de traslladar-los a dependències policials, els Mossos van confirmar que un dels tres era menor, pel que va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona.

Els altres dos detinguts van passar a disposició judicial el passat divendres, i el jutjat de guàrdia de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs.