Farrés: «Els aldarulls deixen un final de Festa Major amb regust amarg»

L'alcaldessa fa una bona valoració d'aquests quatre dies i destaca la participació de la gent

L'alcaldessa durant el Ball de la Bola
L'alcaldessa durant el Ball de la Bola | Juanma Peláez
Albert Hernàndez / Albert Segura
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 20:15h
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, abans que es tanquin els actes de la programa de Festa Major d'enguany, ha repassat aquests dies i ha destacat que els aldarulls de la segona nit a barraques "deixen un final de festa amb regust amarg". Ha reconegut que aquest any hi ha hagut "dos fets" que han marcat aquests dies festius, el convuls pregó de Mirna Lacambra i els nou detinguts i quatre mossos ferits. 

Tot i així, Farrés ha matisat que la situació s'ha pogut "reconduir" i aquesta passada nit s'ha tancat sense problemes, "era important", ha recalcat. L'alcaldessa ha fet una bona valoració, "molt participativa" i ha admès el temor a que no ho fos, per l'amenaça de pluges i el pont, coincidint amb la celebració de la Diada. 

Ha precisat que el dispositiu per prevenir d'agressions sexuals ha "funcionat molt bé", encara que ha demanat prudència a poques hores de tancar la Festa Major i "tenir totes les dades", però, en principi "ha estat un dels grans èxits". Així com, ha assenyalat, les polseres per trobar infants perduts

D'altra banda, ha garantit que el model de Festa Major, amb el treball de les comissions, es conservarà, "potser amb alguns reajustaments i no canvis radicals", ha incidit. En aquest sentit, ha apuntat que vol parlar amb els organitzadors de barraques, encara que ha dit que la fusió amb els concerts de nit "funciona, però cal empastar alguns elements" i ha subratllat que la zona d'actuacions musicals és a l'Eix Macià i el Parc Catalunya.