Diumenge de Festa Major amb possibilitat de pluja

Es concentraria a la tarda

La cercavila dels Gegants de Sabadell pel centre de la ciutat
La cercavila dels Gegants de Sabadell pel centre de la ciutat | Juanma Peláez
NacióDigital
07 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:54h
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest diumenge de Festa Major fins a migdia, domini de l'ambient assolellat, tot i que amb intervals de núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava, i fins a primera hora del matí a la depressió Central, que deixaran el cel localment entre mig i molt ennuvolat. A partir de la tarda creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu i Prepirineu i augmentarà la nuvolositat a la meitat est, on a partir del vespre el cel quedarà molt ennuvolat.

Són possibles ruixats aïllats al sector central del litoral. A partir de la tarda són probables precipitacions aïllades a la meitat est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant en general i lleugerament més alta a la meitat oest. La mínima es mourà entre 4 i 9 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 15 i 20 ºC al litoral i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori. La màxima arribarà a valors d'entre 21 i 26 ºC al Pirineu i entre 25 i 30 ºC a la resta, per bé que seran localment més altes a l'extrem sud.