«La gent sovint s'acosta a interessar-se per la feina que fem durant la Festa Major»

Perquè la ciutadania pugui gaudir de les activitats de Festa Major, hi ha un grup de persones que s'encarreguen de preparar-ho tot

L'envelat, un dels punts de treball
L'envelat, un dels punts de treball | Juanma Peláez
07 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:41h
Durant quatre dies la Festa Major de Sabadell envaeix, pràcticament, tots els racons de la ciutat. S'altera la quotidianitat i això suposa una gran feina perquè sigui possible, però també perquè tot torni al seu estat inicial. Des de fa més de deu anys, Mite'ls Produccions s'encarrega de gestionar una cinquantena de persones per fer tasques de muntatge, auxiliar de control i informadors repartits per diferents punts. El responsable de l'empresa, Jordi Herrera, i que la ciutat es transformi temporalment, explica a NacióSabadell com són aquests dies.  

- Quan es comença a preparar la logística de tot plegat? 

-
Comencem a col·laborar amb l'Ajuntament de Sabadell i s'engeguen totes les tasques de producció cap a finals de juny.

- Què és el més complicat de tot el muntatge?

- El més complicat és que es concentren moltes activitats en un espai molt curt de temps. En els quatre dies hi ha repartits, per tota la ciutat, molts actes, alguns dels quals es fan de manera simultània. Això requereix molta feina prèvia d'organització i molt de personal treballant a la vegada.

- Tenint en compte, la feina que fan amb d'altres ajuntaments, té alguna particularitat la Festa Major de Sabadell?

- Tot i que treballem amb altres ajuntaments i amb les seves festes majors, on tenim més presència és aquí, a Sabadell, a la nostra ciutat. Ens ofereix un programa molt gran d'activitats per a tots els públics i això fa que tothom pugui participar-hi i es prepara a consciència perquè tothom la pugui gaudir.

- Noten l'agraïment de la gent per la feina que duen a terme? 

- Sí, aquests dies hi ha un ambient festiu, la gent està al carrer i ens veu treballar. Sovint s'acosten a interessar-se per la feina que fem. Veiem que prenen consciència i valoren la tasca que duen a terme. Per a nosaltres és una satisfacció que tot vagi d'allò més bé i tothom pugui gaudir de la Festa Major.