Quin temps farà aquest dissabte de Festa Major de Sabadell?

Temperatures més baixes, tot i la calor

La cercavila dels Gegants de Sabadell pel centre de la ciutat
La cercavila dels Gegants de Sabadell pel centre de la ciutat | Juanma Peláez
NacióDigital
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:32h
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte de Festa Major 
és possible algun ruixat al litoral de matinada i al final del dia, i a l'interior del quadrant nord-est a la tarda. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Durant tota la jornada hi haurà intervals de núvols baixos al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava, més abundants fins a mig matí, que deixaran el cel localment entre mig i molt ennuvolat. A la resta del territori, domini de l'ambient assolellat amb el cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, sobretot al nord fins a migdia, i per núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i alguna nuvolada a l'interior del quadrant nord-est.

La temperatura mínima i màxima serà similar. La mínima es mourà entre els 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 15 i 20 ºC al litoral, i entre 11 i 16 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta del territori.