VÍDEO Seguiu en directe l'espectacle d'inici de Festa Major de Sabadell

Aquest any corre a càrrec de Mirna Lacambra

La plaça Sant Roc, epicentre de la festa
La plaça Sant Roc, epicentre de la festa | Juanma Peláez
Albert Segura / Albert Hernàndez
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:22h


Aquest divendres arrenca la Festa Major de Sabadell, i a partir de les 21.00 hores l'Ajuntament de Sabadell acull el pregó, que anirà a càrrec de la presidenta i fundadora de l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra. Tot seguit, es podrà veure l'espectacle final, on l'edifici consistorial tindrà molt protagonisme. 

Aquest mateix divendres, davant de l'Ajuntament, hi actuarà Judit Neddermann. Al mateix lloc on dissabte pujarà a l'escenari Karime Amaya, neta d'Antònia, una de les germanes de la bailaora Carmen Amaya. Encara que, si parlem de música per Festa Major, l'epicentre es troba a l'Eix Macià. Allà, a partir de les 22 hores de divendres i de les 20 la resta dels dies, hi haurà un seguici d'artistes i gèneres musicals. 

Començarà amb música electrònica i tancarà la nit temàtica, una de les sensacions actuals, la Dj Blanca Ross. Dissabte, torn, entre d'altres, per a Obeses i Bebe, una de les caps de cartell. Diumenge, algunes de les bandes que alçaran el teló seran Roba Estesa i Mabel Flores & La Katangó. També l'Estruch es convertirà en un espai de concerts, i molt variats. Entre aquests, un dels grups que estan sonant amb força, Cronopios

 

Programa de Festa Major Sabadell 2019 by naciodigital on Scribd