La novetat de l'envelat de Festa Major de Sabadell d'enguany

Aquest dimarts s'ha començat a instal·lar a la Plaça Major

L'envelat de Festa Major de Sabadell
L'envelat de Festa Major de Sabadell | Albert Segura
03 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:33h
Sabadell es va preparant poc a poc per la Festa Major, que arrenca aquest divendres amb el despertar, el pregó i l'espectacle inaugural. Un dels elements que més fortuna ha fet en els darrers anys és l'envelat de la Plaça Major, on s'hi duen a terme alguns dels principals espectacles i concerts.

Aquest dimarts s'ha començat a aixecar l'estructura, com a novetat, aquest any es desplaça uns metres en sentit plaça Doctor Robert, gairebé tocant a l’estació Sabadell Plaça Major. Això és possible perquè mentre duri la festa la zona de rescat associada a l’estació serà al nord i al sud del passeig de la Plaça Major.
 

L'envelat de Festa Major de Sabadell. Foto: Albert Segura


Aquest any s’hi consolida l’oferta: tango, country, sardanes, dansetes, racó cubà i, com a novetat, també hi haurà taller de sevillanes, swing, taller, ball i exhibició de música celta. Hi destaquen el Quintet Marcelo Mercadante (milonga-tango argentí), l’Orquestra Celta de Barcelona, l’ Orquestra Sabor Cubano i l’Electric World & Funkv (única banda a tot Europa que ofereix un tribut als mítics Earth Wind & Fire).

Programa de Festa Major Sabadell 2019 by naciodigital on Scribd