Aprovada la convocatòria de subvencions per participar en les activitats del Ciutat i Escola a Sabadell

El període de presentació de les sol·licituds serà del 12 al 26 de setembre

Una aula buida
Una aula buida | ACN
Redacció
02 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:29h
La Junta de Govern de Sabadell ha aprovat aquest dilluns la convocatòria de les subvencions adreçades als centres educatius per facilitar la participació a les activitats del programa Ciutat i Escola. La presentació de les sol·licituds serà a partir del 12 de setembre i fins al 26 d’aquest mes.

Els ajuts, que volen afavorir l’equitat, sumaran un total de 31.200 euros amb la voluntat que tots els centres públics de primària i secundària i els centres d’educació especial tinguin garantit l’accés a un mínim d’activitats amb cost o puguin fer front a despeses de transport relacionades amb les propostes. El fons al qual podrà accedir cada centre s’estableix atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes.

Aquest curs 2019-2020 el programa Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats, repartides en diferents àmbits. L’Ajuntament també destina un fons de 800 euros per donar suport als programes d’activitats vinculats a la celebració del 25è, 50è i/0 75è aniversari i successius dels centres públics i d’educació especial públics i concertats de la ciutat. La presentació de les sol·licituds serà també a partir del 12 i fins al 26 de setembre.

La Junta també ha aprovat avui destinar un fons de 50.110 euros per donar suport als programes d’activitats de lleure que es porten a terme als esplais i entitats de lleure per a infants de fins a 16 anys i també a les activitats vinculades a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius de les entitats i que tinguin el reconeixement de la Federació d’Entitats d’Esplais.

Un total de 45.385 euros es destinaran a esplais i entitats de lleure que organitzin activitats de forma continuada durant el curs escolar, 3.725 euros a les entitats de lleure que tenen el reconeixement de federacions d’esplais i 1.00o euros a les entitats que celebrin el 25è, 50è o 75è aniversari. En aquest cas, el període de presentació de les sol·licituds és del 13 al 27 de setembre.