VÍDEO Així era el recorregut d'uns periodistes de TV3 als 80 per gravar a l'aeroport de Sabadell

S'aprecien els canvis a la ciutat i les del voltant

NacióDigital
01 de setembre del 2019
La C-58 al seu pas per Ripollet als 80
La C-58 al seu pas per Ripollet als 80 | TV3
El canvi estètic de Sabadell i dels municipis, així com de les infraestructures que l'envolten, és una evidència comparat amb fa gairebé 40 anys. Tot i així, encara hi ha elements icònics del Vallès, així com de Barcelona, que permeten identificar-los passin el temps que passi. Això es pot apreciar en un vídeo que ha compartit el compte de Twitter Arxiu TV3CatRàdio

Es  tracta d'un vídeo d'un equip de TV3 que anava a gravar imatges de l'aeroport de Sabadell el 1983. En el trajecte fins arribar-hi, es poden veure la Meridiana de Barcelona, al seu pas pels barris del Clot, Navas i Sant Andreu, entre d'altres, a més dels diversos ponts que antigament hi havia i servien per als vianants per creuar l'avinguda.  Un aspecte totalment diferent al que té actualment, però també els vehicles que es veuen. Un cop enllaça amb la C-58, el paisatge també canvia. No existeix el carril Bus-VAO i ha molt terrenys i camps, sobretot a Ripollet, així com a Badia, que s'identifica pels majestuosos edificis. 

L'aspecte de la C-58, també es diferent, al terme municipal de Sabadell, no existeix l'enorme rotonda que hi ha Sant Pau de Riu-sec. Es veu un panorama menys urbanitzat i més parcel·les desocupades.