La futura comissaria de la Policia de Sabadell començarà a construir-se a finals de mandat

Estarà ubicada en uns terrenys que es troben darrere la Bibliioteca del Nord

Els terrenys on es vol construir la comissaria
Els terrenys on es vol construir la comissaria | Google Maps
01 de setembre del 2019
Actualitzat a les 18:07h
Era una de les diferents promeses i projectes que duia quan l'alcaldessa, Marta Farrés, era candidata a l'alcaldia de Sabadell: la construcció d'una nova comissaria de la Policia Municipal al nord de la ciutat. Farrés ha dit que ha començat a treballar perquè això es compleixi i ha apuntat que cap a finals de mandat es començarà a construir. 

Tal com ha detallat, en el marc de la visita a la modernització de la Central de Comandament, s'ubicarà al terreny que hi ha darrere la Biblioteca del Nord. "Té les dimensions suficients per encabir" aquest edifici. Farrés ha tingut la primera reunió per engegar la maquinària administrativa. 

Ha subratllat la "necessitat" d'aixecar aquest nou servei i ha justificat el seu emplaçament, perquè les "comissaries ara ja no estan en una de les entrades a la ciutat sinó al nucli urbà" i ho ha comparat amb la dels Mossos a Sabadell, situada a Can Puiggener. 

L'alcaldessa ha calculat que el projecte serà una realitat en el proper mandat, ja que cal canviar l'ús dels terrenys i això suposa un any i mig, ha explicat. En paral·lel, però, i per tal d'avançar en la construcció es podrà fer la redacció de l'avantprojecte i el projecte, amb la finalitat que quan s'hagi canviat tot el procés burocràtic, "es pugui fer la licitació". Tot plegat, també haurà de culminar en el seu debat al pel ple perquè hi doni el vistiplau.