espai públic

Finalitza la remodelació de la plaça de Montcortès de Torre-romeu destinada al jovent

Hi ha una àrea per patinar i jugar al tennis taula, entre d'altres nous elements

per NacióDigital, 31 d'agost de 2019 a les 18:00 |
El nou aspecte de la plaça | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Han acabat les obres de remodelació de la plaça de Montcortès, al costat del Centre Cívic de Torre-romeu. Un espai que s'ha transformat en una zona d’activitats lúdiques per a adolescents i joves, acompanyada de llocs d’estada i de passeig. Tot plegat, tenint en compte les aportacions del jovent. 

El nou emplaçament està dividida en quatre zones: pista multifuncional, tennis taula, espai on fer exercicis físics i un darrer per patinar. A més de ser un lloc de trobada.

 

L'àrea de jocs de la plaça Montcortès Foto: Ajuntament de Sabadell


L’actuació ha comptat amb un pressupost superior als 212.000 euros. Aquest import ha permès, d’una banda, crear un espai on es distribueixen tots els elements lúdics per a joves i adolescents i, de l’altra, una zona amb arbres i una zona d’estada. En aquest cas, un camí arbrat connecta aquests dos espais longitudinalment. Un altre camí, perpendicular a l’anterior, separa aquestes dues zones i connecta la plaça amb el Centre Cívic de Torre-romeu.

 

Participació