Una repetició de dijous: sol i temperatures en augment

Registres que superaran els 30 graus

Avui es pot gaudir de la platja
Avui es pot gaudir de la platja | Albert Segura
NacióDigital
29 d'agost del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest divendres hi haurà cel poc ennuvolat en general, pel pas de bandes de núvols alts. A partir del final del matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que al llarg de la tarda es desplaçaran cap al sud-oest i el cel quedarà molt ennuvolat a l'interior, i poc ennuvolat a la costa.

S'esperen xàfecs acompanyats de tempesta a zones de muntanya, més extenses a la meitat nord del país, i a partir de mitja tarda també afectaran zones properes com la depressió Central. Localment aniran acompanyats de pedra. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, si bé a zones del Pirineu, Prepirineu i de la depressió Central podran ser fortes i acumular quantitats abundants de precipitació.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta de l'interior, i entre els 19 i 24 ºC al litoral. La màxima pujarà lleugerament i es mourà entre els 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre els 30 i 35 ºC a la resta.