David De la Cruz es cola al segon lloc de la Vuelta

El sabadellenc signa una gran cursa, amb una escapada nombrosa a la sisena etapa

El sabadellenc durant la sisena etapa
El sabadellenc durant la sisena etapa | Ineos
NacióDigital
29 d'agost del 2019
Actualitzat a les 17:25h
El ciclista sabadellenc David De la Cruz ha escalat fins al segon lloc de la classificació general de la Vuelta, després de signar una gran sisena etapa, que ha sortit des de Móra de Rubiols (Terol) i ha arribat a Ares del Maestrat (Castelló), amb l'ascens a quatre ports de muntanya. De la Cruz està a 38" del líder, Dylan Teuns. 

A uns 150 quilòmetres de meta, el vallesà s'ha escapat amb una desena de ciclistes. L'avantatge, amb el pas de l'etapa, s'ha anat ampliant i fins i tot en alguns moments, quan el grup anava compacte, s'ha convertit en líder virtual de la prova. A més, ha guanyat tres segons de bonificació a l'esprint intermedi. A prop del final, s'han produït atacs i De la Cruz no ha pogut seguir el darrer, de Teuns i Jesús Herrada, que finalment ha guanyat l'etapa 7. Ha entrat novè a 50" del ciclista del Cofidis i que li ha valgut, per ara, la segona posició. 

Curiosament, aquest segon lloc del sabadellenc arriba quan la ronda espanyola està a punt d'arribar a Catalunya. Serà el cap de setmana: dissabte arribarà a Valls i acabarà a Igualada, pujant la muntanya de Montserrat. Diumenge, alta muntanya, entre Andorra i Cortals d'Encamp.