Crida del Kilòmetre Solidari per donar visibilitat a la tasca social de Sabadell

L'objectiu és assolir 11.760 euros fins al 8 de setembre

Celebració per haver assolit la xifra
Celebració per haver assolit la xifra | Associació Juvenil Esquitx
NacióDigital
28 d'agost del 2019
Actualitzat el 03 de setembre a la 13:44h
El Kilòmetre Solidari Vàlua ha fixat per aquest 2019 arribar als 11.760 euros de recaptació per tal de finançar nou projectes solidaris de Sabadell que duen a terme l'Associació Juvenil Esquitx, Ethos, Atendis, la Fundació Avan, la Fundació Cerma, Grandalla, la Fundació Secretariado Gitano, Càritas i Fundació Main 

Ho pretenen fer amb la iniciativa del Kilòmetre Solidari a la Cursa Popular de la Festa Major, programada per al proper 8 de setembre. Inicialment, 168 persones s’han inscrit com a voluntàries per córrer els set kilòmetres de la prova, sota el lema Mou-te amb Vàlua. Sabadell per la igualtat d’oportunitats. Per tant, entre totes les persones sumaran 1.176 km recorreguts per motivar la gent que facin donatius. El repte és arribar al 11.760€ recaptats, deu euros per kilòmetre.


La idea és fer un reconeixement de la tasca en aquest àmbit que duen a terme diferents entitats a la capital vallesana. Tot plegat, a través de barrejar la vessant esportiva, amb una idea de l'Esquitx, que fins l'any passat, és a dir, en cinc edicions va recaptar 20.000 euros per a projectes propis, gràcies a la col·laboració de 250 voluntaris i 15 patrocinadors.