Un treballador ferit greu per la concentració d'un àcid al soterrani d'una empresa de Barberà

Els Bombers han precintat la planta la nit d'aquest dimarts

El polígon d'en Molí d'en Gall
El polígon d'en Molí d'en Gall | Google Maps
NacióDigital
28 d'agost del 2019
Actualitzat a les 9:46h
El treballador d'una empresa de cartró ha resultat ferit greu, després d'intoxicar-se per l'àcid cianhídric, que s'ha concentrat al soterrani de la fàbrica, situada al polígon industrial del Molí d'en Gall, al límit entre Sabadell i Barberà. També hi ha hagut un altre empleat afectat, però que ha estat atès al mateix lloc i no ha necessitat ser evacuat. 

La víctima ha estat traslladada a l'Hospital Parc Taulí. Els Bombers han rebut l'avís aquest dimarts a les 14.17 hores i fins al lloc han desplaçat 11 dotacions, inclòs el furgó de risc químic. Com a mesura preventiva, han desallotjat el centre de treball i s'ha establert un perímetre de seguretat.

Han garantit que no hi ha risc a l'exterior, tot i així la nit d'aquest dimarts han precintat la planta com a mesura de seguretat. Està previst que al llarg d'aquest dimecres tornin a inspeccionar l'espai. Fonts dels Bombers han apuntat com una possible causa que sigui un procés de la indústria.   

A més de Bombers, fins aquesta zona limítrof entre els dos municipis vallesans, també hi ha hagut presència d'ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Barberà.