L'Animalada dóna el tret de sortida oficial a les Barraques

Més de 300 persones es reuneixen al Passeig de la Plaça Major per gaudir de la festa

Redacció
03 de setembre del 2015
Actualitzat a les 23:54h
L'Animalada ha encès el Passeig de la Plaça Major
L'Animalada ha encès el Passeig de la Plaça Major | Norma Vidal

Moment de l'encesa. Vídeo: Albert Segura
 
Més de 300 persones han participat en el tret de sortida de les Barraques de Festa Major 2015 que organitza la Comissió de Festes Populars de la ciutat. Com és habitual la cita s'ha celebrat un dia abans que comenci la programació oficial i ha comptat amb l'animalada petita i l'animalada gran, que han anat acompanyades de foc i batucades. A banda s'ha celebrat un sopar de carmanyola. La principal novetat d'aquest any és que aquesta primera nit de celebració s'ha dut a terme al Passeig de la Plaça Major. 

L'Animalada ha encès el Passeig de la Plaça Major. Foto: Norma Vidal

 
Diverses entitats de la ciutat s'han sumat a aquest vespre de festa i celebració que ha inclòs el pregó a càrrec de La Festaire. Entre aquestes destaquen els Bastoners de Sabadell, les Forques de Can Deu, els Gegants de la Concòrdia, els Gegants de Gràcia, els Gegants de la Creu Alta, les Bruixes del Nord i els Diables de la Creu Alta.

A banda dels tradicionals concerts i l'oci nocturn, la programació de barraques d'aquest 2015 també inclou altres activitats com el Correbars, el BiciTapa, els Garrotins o el Saballut de Ferro. A més, també s'ha apostat per propostes familiars i jocs infantils per amenitzar les tardes i una festa de l'escuma. 
 

Batucada per arrencar la festa. Foto: Norma Vidal