​Ultimen els treballs de retirada de plaques de fibrociment de diverses escoles de Cerdanyola

S'estima que tot estigui enllestit per l'arrencada del curs

Els operaris treballant
Els operaris treballant | Ajuntament de Cerdanyola
NacióDigital
22 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:11h
Les escoles Carles Buïgas, Bellaterra i Serraparera de Cerdanyola estan en l’última fase dels treballs de retirada de plaques de fibrociment (barreja de ciment i amiant) de diverses zones dels centres escolars. D’aquesta manera, podran començar el curs amb normalitat, programat per al 12 de setembre.
 
Son tasques que s’estan duen a terme al llarg d’aquest estiu. A l’Escola Carles Buïgas, una empresa especialitzada està duent a terme els treballs que consisteixen en substituir les cobertes del gimnàs i administració, així com les canalitzacions de l’edifici principal i altres.
 
D’altra banda, també s’acabarà el mateix procediment a l’Escola Bellaterra, iniciats el 2017, on s’està actuant a l’edifici de secretària, la sala de professorat i la caseta del conserge. Per últim, a Serraparera, s’està restablint les cobertes d’administració i consergeria i l’adequació de la xarxa pluvials i altres.
 
Tot plegat, té un cost de 316.941,78 euros sense IVA i tot el procés s’està fent segons la normativa i les peces de fibrociment es traslladen als abocadors preparats.