La sabadellenca Claudia Pérez, convocada per disputar el Campionat d'Europa de triatló

La competició tindrà lloc el 14 de setembre a València

La sabadellenca en una de les competicions d'enguany
La sabadellenca en una de les competicions d'enguany | Triathlon in the world
NacióDigital
22 d'agost del 2019
La triatleta del CN Sabadell, Claudia Pérez, ha estat escollida per disputar el Campionat d'Europa sub23. La vallesana competirà amb les millors del continent de la categoria el proper 14 de setembre a València. Pérez és l'única catalana de les cinc integrants que configuren el combinat espanyol. 

La participació al certamen europeu era un dels grans objectius de la vallesana per aquest curs. Encara que la seva crida ha arribat després de la lesió de Cecilia Santamaria. La madrilenya va patir una caiguda a la Bundesliga Triathlon, a Berlín, a principis d'agost que l'ha obligat a tancar el curs abans d'hora. El seu lloc a l'equip estatal l'ha ocupat Pérez. 

L'atleta del CN Sabadell ja s'entrena per afrontar el repte europeu a la capital del Túria. Enguany, Pérez, entre d'altres participacions, ha contribuït a l'èxit de Catalunya al Campionat d'Espanya per autonomies, disputat al juliol a Tres Cantos (Madrid). Un concurs que va ser possible, gràcies al bon paper que va signar Campionat d'Espanya, que va tenir lloc a principis de juny a Roquetas de Mar (Almeria).