Dia marcat per la nuvolositat

Lleuger descens del termòmetre

S'espera un dia ennuvolat
S'espera un dia ennuvolat | Albert Segura
NacióDigital
19 d'agost del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts al matí el cel estarà cobert al quadrant nord-oest. A la resta, cel molt ennuvolat en general amb el creixement de nuvolades fins a mitja tarda, amb tendència a minvar la nuvolositat a partir de llavors. Al vespre s'obriran clarianes per l'oest.

S'esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest i altres punts del terç oest, que a partir de migdia també afectaran altres punts del territori, si bé al litoral i prelitoral nord i al litoral central la precipitació serà menys probable i més aïllada. A partir del vespre la precipitació tendirà a minvar. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé, al quadrant nord-oest i a la tarda al Pirineu i Prepirineu oriental seran localment fortes i abundants. A més, els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 19 i 24 al prelitoral sud i al litoral, i entre 15 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta.