Arts Escèniques

SORTEIG El Tricicle exhaureix les entrades pel seu espectacle «Hits» al Centre Cultural Terrassa

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble per a la funció del diumenge, 15 de setembre, a les 18.30h

per NacióDigital, 14 d'agost de 2019 a les 20:00 |
Cartell del nou espectacle del Tricicle «Hits» | Centre Cultural Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'humor del Tricicle és incombustible, tal com demostra la bona acollida que ha tingut la programació del seu espectacle Hits al Centre Cultural Terrassa. Amb les entrades per a totes les funcions exhaurides, NacióDigital ofereix una última oportunitat d'aconseguir-ne, exclusiva per als seus subscriptors.

Sortegem una entrada doble per assistir a la funció de diumenge, 15 de setembre, a les 18.30. El millor del millor del millor del Tricicle ho trobareu a Hits, acrònim d'Humor Intel·ligent, Trepidant i Sorprenent. El sorteig es durà a terme divendres, 23 d'agost, i us hi podeu apuntar aquí:


Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres 23 d'agost, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el/la guanyador/a. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 

Participació