SORTEIG Les reflexions de Carles Puigdemont sobre la unitat de l'independentisme

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars del llibret "Re-unim-nos", editat per La Campana, on l'expresident de la Generalitat exposa la seva visió de com afrontar políticament la sentència del judici al procés

Carles Puigdemont reflexiona sobre la unitat de l'independentisme a «Re-unim-nos»
Carles Puigdemont reflexiona sobre la unitat de l'independentisme a «Re-unim-nos» | Josep M. Montaner
NacióDigital
09 d'agost del 2019
"El referèndum acordat és una fantasia" o "No hi haurà solució dialogada sense passar abans per una nova etapa de confrontació" són només dues de les frases que inclou la darrera publicació de Carles Puigdemont. La Campana Editorial ha publicat el que inicialment havia de ser un article d'opinió de l'expresident de la Generalitat, però que per l'extensió ha esdevingut un llibret de 50 pàgines amb el títol Re-unim-nos, on Puigdemont reflexiona sobre la importància de retornar a la unitat de l'independentisme de cara a preparar una resposta a la sentència dels judici al procés.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars del llibret Re-unim-nos, de Carles Puigdemont. El sorteig es farà dimecres, 14 d'agost, a les 10:00, i us hi podeu apuntar aquí:

 

Carles Puigdemont durant la reunió del Consell per la República a Waterloo el 26 de juliol del 2019. Foto: Natàlia Segura/ACN


Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el dimecres, 14 d'agost, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar l'enviament per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.